Cégkivonat, Cégmásolat, Elektronikus társasági iratok hitelesítése

A cégkivonat a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat nyilvántartásában szereplő gazdasági társaság hatályos adatait tartalmazza. A közjegyzői hiteles cégkivonat a cégbíróság által kiállított hiteles cégkivonattal azonos hatályú. A közjegyzői cégkivonat elektronikus úton is elkészíthető, a közjegyző az elektronikus úton készített másolatot és kivonatot minősített elektronikus aláírással látja el.

Cégkivonat elkészítésére akár angol vagy német nyelven is van lehetőség, tekintettel arra, hogy Irodánk rendelkezik angol és német nyelvi jogosítvánnyal is.

A cégmásolat a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat nyilvántartásában szereplő gazdasági társaság valamennyi adatát, történetét tartalmazza. A közjegyzői hiteles cégmásolat a cégbíróság által kiállított hiteles cégmásolattal azonos hatályú. A közjegyzői cégmásolat elektronikus úton is elkészíthető, a közjegyző az elektronikus úton készített másolatot és kivonatot minősített elektronikus aláírással látja el.

Cégmásolat elkészítésére akár angol vagy német nyelven is van lehetőség, tekintettel arra, hogy Irodánk rendelkezik angol és német nyelvi jogosítvánnyal is.

Elektronikus társasági iratok lekérdezése esetén a közjegyző azt tanúsítja, hogy a lekérdezett iratok a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat nyilvántartásában megtalálható iratok elektronikus hiteles másolatával mindenben megegyeznek.

Elektronikus társasági iratok elkészítésére akár angol vagy német nyelven is van lehetőség, tekintettel arra, hogy Irodánk rendelkezik angol és német nyelvi jogosítvánnyal is.

Amennyiben hiteles cégkivonatra, cégmásolatra vagy elektronikus társasági iratokra van szüksége, Irodánk készséggel áll az Ön rendelkezésére.

A hiteles cégkivonat, cégmásolat, elektronikus társasági iratok elkészítéséhez szükséges dokumentumok:

  • az ügyfél személyi igazolványa/vezetői engedélye/útlevele és lakcímkártyája,
  • cégjegyzékszám vagy adószám.
 
© 2013 Dr. Mikó Ádám Közjegyző
Minden jog fenntartva!
Dr. Mikó Ádám Közjegyzői Iroda
Budapest XVI. kerület 2. sz. közjegyzői székhely
1163 Budapest, Veres Péter út 99.
Tel./Fax: +36 1 405 2013, +36 1 403 8727
E-mail: info@miko.hu
 
Oldaltérkép
Nyitvatartási idő:
Hétfő - Csütörtök: 8.00-16.30
Péntek: 8.00-14.00
 
További információk >>
GDPR és adatvédelmi tájékoztató >>
Konemara Consulting Kft.