Miben segíthetünk?

Jog   Szolgáltatás

Hatósági jogszolgáltatás - Az Ügyfelek érdekében.

A közjegyző tevékenysége lehetőséget biztosít a jog eszközeivel arra, hogy Ön hatékony, eredményes és szakszerű megoldást találjon problémájára.

A törvény közhitelességgel ruházza fel a közjegyzőt, hogy a jogviták megelőzése érdekében pártatlan jogi szolgáltatást nyújtson Ügyfeleinek.

Tovább >>

 

Költséget, időt és energiát takarít meg.

A közjegyzői okirathoz kapcsolódó közvetlen végrehajtás lehetősége megkíméli a szerződésszerűen teljesítő felet egy elhúzódó per költségeitől.

A közjegyző a jogi jelentőségű tényeket közhitelesen tanúsítja, valamint a közjegyző folytatja le a hatáskörébe utalt hagyatéki eljárást és egyéb nemperes eljárásokat.

Tovább >>

Megoldás

Célunk az, hogy magas szakmai színvonalú és ügyfélközpontú jogi szolgáltatást nyújtsunk valamennyi közjegyzői ügykörben, angol és német nyelven is.

Közjegyzői Irodánk Budapest XVI. kerületében, a Fejlődő Kertvárosban található.

Irodánk rövid, akár aznapi ügyintézési határidővel dolgozik, előzetes időpont egyeztetés alapján hivatali időn kívül, indokolt esetben pedig helyszíni eljárás keretében végzi tevékenységét.

Felsőfokú angol és német nyelvtudással várjuk Ügyfeleinket, a közjegyzői hatáskörbe tartozó okiratokat idegen nyelven is elkészítjük.

Tovább >>

 

 
© 2013 Dr. Mikó Ádám Közjegyző
Minden jog fenntartva!
Dr. Mikó Ádám Közjegyzői Iroda
Budapest XVI. kerület 2. sz. közjegyzői székhely
1163 Budapest, Veres Péter út 99.
Tel./Fax: +36 1 405 2013, +36 1 403 8727
E-mail: info@miko.hu
 
Oldaltérkép
Nyitvatartási idő:
Hétfő - Csütörtök: 8.00-16.30
Péntek: 8.00-14.00
 
További információk >>
GDPR és adatvédelmi tájékoztató >>
Konemara Consulting Kft.