Megoldás

Célunk az, hogy magas szakmai színvonalú és ügyfélközpontú jogi szolgáltatást nyújtsunk valamennyi közjegyzői ügykörben, angol és német nyelven is.

Közjegyzői Irodánk Budapest XVI. kerületében, a Fejlődő Kertvárosban található. Szolgáltatásainkat igénybe vehetik hazai és külföldi állampolgárok, vállalkozások és társadalmi szervezetek is.

A kerületi lakosok mellett, valamennyi fővárosi és vidéki Ügyfelünk rendelkezésére állunk. Irodánk rövid, akár aznapi ügyintézési határidővel dolgozik, előzetes időpont egyeztetés alapján hivatali időn kívül, indokolt esetben pedig helyszíni eljárás keretében végzi tevékenységét.

Felsőfokú angol és német nyelvtudással várjuk Ügyfeleinket, a közjegyzői hatáskörbe tartozó okiratokat idegen nyelven is elkészítjük.

Kiszámítható költségek: Irodánk a közjegyzői díj felszámításáról és mértékéről részletes felvilágosítást ad, a megállapított és előre egyeztetett díjról pedig számlát állít ki. A közjegyzői díjszabásról szóló rendelet a közjegyzők részére kötelező díjtételek alkalmazását írja elő, ami garantálja az Ügyfeleink védelmét. A közjegyzői díj előre kiszámítható és utólag ellenőrizhető. A közjegyzői díjak elsősorban az ügy értékétől (vételár, bérleti díj, kölcsönösszeg) függnek. Minél magasabb az ügyérték, annál alacsonyabb a díj százalékban megjelölt értéke. Ha az ügyérték nem állapítható meg, úgy a munkadíjat a közjegyzői tevékenységre fordított idő alapulvételével kell megállapítani. A közjegyzői díj összege törvény által maximált és azt elsősorban akkor kell megfizetni, amikor a közjegyző az eljárást vagy az Ügyfél által kért tevékenységet befejezte.

 
© 2013 Dr. Mikó Ádám Közjegyző
Minden jog fenntartva!
Dr. Mikó Ádám Közjegyzői Iroda
Budapest XVI. kerület 2. sz. közjegyzői székhely
1163 Budapest, Veres Péter út 99.
Tel./Fax: +36 1 405 2013, +36 1 403 8727
E-mail: info@miko.hu
 
Oldaltérkép
Nyitvatartási idő:
Hétfő - Csütörtök: 8.00-16.30
Péntek: 8.00-14.00
 
További információk >>
GDPR és adatvédelmi tájékoztató >>
Konemara Consulting Kft.